21 жовтня у спортивному залі Переяслав-Хмельницької ЗОШ №7 пройшов перший тур чемпіонату Київської області з баскетболу серед дівчат 2006-07 р.н.

21 жовтня у спортивному залі Переяслав-Хмельницької ЗОШ №7 пройшов перший тур чемпіонату Київської області з баскетболу серед дівчат 2006-07 р.н. До наших дівчат завітали суперниці з Броварів та Києва.

Першими протистояти минулорічним чемпіонкам у своїй віковій категорії намагалися дівчата з Броварів – «ДЮСШ ОДУ», але боротьбу нав’язати так і не змогли. За капітаном нашої команди не змогли встигнути аж ніяк, рівно за половину гри Ярослава Антонова набрала 34 очки і привела за собою до перемоги всю команду – 64:26.

Наступна гра між командами «Авангард» (м. Київ) та «ДЮСШ ОДУ» (м. Бровари) виявила переможця лише на останніх хвилинах гри – перемога киянок – 47:39.

Здавалося після важкої гри та впевненої перемоги «Переяслава» у першій грі результат можливо було передбачити, але «Авангард» дав чудовий! Капітан не здається і в другому матчі – 32 очки і друга перемога – 56:47.

Наступний тур чемпіонату області буде зіграно в грудні у Броварах, а наразі дівчата готуються до першого туру Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги, який відбудеться 26-29 жовтня у Хмельницькому.

Склад команди (тренери Алла Бикова, Ірина Бикова): Ярослава Антонова – 66 очок, Яна Герасименко – 20 очок, Вероніка Твердюк – 16 очок, Вікторія Степанюк – 10 очок, Олександра Тимченко – 6 очок, Олександра Герасименко – 4 очки, Анна Герштун, Вікторія Зінчук, Каріна Кузьменко, Дарина Кукса, Олександра Литвинець.

Тренер ДЮСШ Ірина Бикова

Додати коментар