Привітання органів міського самоврядування міста Переяслава-Хмельницького з нагоди Дня фізичної культури і спорту України

Шановні тренери, спортсмени, ветерани фізкультурно-спортивного руху, активні прихильники здорового способу життя! Вітаємо вас зі святом – Днем фізичної культури і спорту!

Фізична культура і спорт сьогодні є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства, важливим чинником зміцнення здоров’я кожного громадянина нашої держави та переяславщини. Заняття фізкультурою та спортом гартують не лише тіло, а й дух людини. Без фізичного виховання та спорту, без пропаганди здорового способу життя неможливе здоров’я людей. Тому наше спільне завдання – залучати в спортивні зали, на майданчики якнайбільше дітей, молоді, їх батьків, а для цього – створити всі відповідні умови.Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді!Нехай для кожного жителя міста,і фізкультура і спорт стануть союзниками, принесуть радість і енергію, відчуття вічної молодості. Зичу спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог! Хай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту, у справі популяризації та розвитку фізичної культури!

Додати коментар