Відбувся День відкритих дверей центру зайнятості

05 вересня 2018 року в Переяслав-Хмельницькому міськрайонному центрі зайнятості відбувся профінформаційний масовий захід – «День відкритих дверей центру зайнятості». Присутні, а це – громадяни, які перебувають у пошуку роботи та  представники зайнятого населення, активно долучилися  до участі у заході. В заході взяли участь директор Переяслав-Хмельницького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Елла Смаль, представники  Переяслав-Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України начальник  відділу обслуговування громадян Ніна Бурчик, головний спеціаліст організаційно-інформаційної роботи Лариса Коваленко. 

Директор центру зайнятості Любов Красова ознайомила присутніх  з основними напрямками діяльності служби, про стан місцевого ринку праці, про соціальні послуги, які можна отримати у центрі зайнятості безробітним. Елла Смаль  надала інформацію про сімейні форми виховання – усиновлення, опіку, піклування, прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, про нову комплексну соціальну послугу – патронат над дитиною.  Представники  Пенсійного фонду розповіли про  негативні наслідки нелегального працевлаштування та отримання зарплати «у конверті», про основні умови та порядок призначення різних видів пенсії,  про можливість добровільної участь в системі загальнообов’язкового державного соціального страхування. Запропонували зареєструватися на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. 

День відкритих дверей центру зайнятості пройшов у формі діалогу між фахівцями служби зайнятості, соціальними партнерами на незайнятим населенням району. Програма заходу була діловою та корисною для його учасників.

 

Додати коментар