«Поліція з народом» – під таким гаслом у Переяславі відбувся неординарний захід (Фоторепортаж)

Сьогодні у місті відбулося виїзне масштабне свято. Планувалося воно як захід для дітей та молоді, але чимало цікавого було й для дорослих. Організували його поліцейські з усієї Київської області, за ініціативи генерала поліції третього рангу Дмитра Ценова.

«…Такі заходи відбуваються на території Київської області за ініціативи керівника поліції Київщини Дмитра Ценова, із метою популяризації служби в поліції, зокрема зараз іде набір у полк «Миротворець», і ще раз наголосити, що поліція – це не каральний орган, а сервісна служба, тож головний наш меседж – поліція з народом…» – повідомила представник прес-служби ГУ НП в Київській області. Для дітей проводилися: вікторина про правила дорожнього руху, конкурс малюнку на асфальті тощо. Були навіть приємні заохочувальні призи із ознакуванням поліції – наліпки, повітряні кульки, ручки, календарики та навчальні книжки. Діти й дорослі на власні очі побачили сучасні зразки спеціальної поліцейської техніки, засобів озброєння, робочі авто поліції та автомобіль, що боронив Україну від агресора на Сході, а також познайомилися з чотирилапими правоохоронцями.

У заході взяли участь начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Дмитро Ценов,  начальник Переяслав-Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції в Київській області Олег Петренко, міський голова Тарас Костін, керівництво району; представники ДСО, кадрової роботи, підрозділу боротьби із наркозлочинністю, представники полку «Миротворець», полку поліції особливого призначення, кінологи та ін. Представники правоохоронних органів ґрунтовно підготувалися до зустрічі, тож крім техніки, зброї і засобів зв’язку можна було ознайомитися із профільною друкованою продукцією та отримати відповіді на багато запитань, поспілкувавшись із фахівцями своєї справи.

Патріотично-ліричний настрій жителям та гостям міста дарував оркестр.

Зазначимо, що подібні заходи вже відбулися у Вишгороді, Обухові та Бучі.

Робота поліцейських максимально зосереджена на вихованні та убезпеченні від протиправних дій нашого майбутнього покоління. Щодня у різних районах області працівники ювенальної превенції Київської області проводять для малечі низку навчальних, інтерактивних та розважальних заходів. І цей –  теж не став винятком.

 

Додати коментар