У Переяславі чотири пари обрали для одруження дату 08.08.2018

Восьме число, восьмий місяць та ще й 2018-й рік – аж три вісімки. А як відомо, вісімка – символ безкінечності. У незвичні дати зазвичай одружується більше пар.

Зокрема, в Переяслав-Хмельницькому відділі ДРАЦС цього дня зареєстрували чотири шлюби. Начальника відділу Вікторія Литовченко каже, що очікували більше охочих, хоча й така кількість одружень нетипова для середи. Усі пари обрали неурочисту реєстрації шлюбу.

– Сьогодні всі молодята як на підбір – молоді, красиві, закохані, – коментує Вікторія Литовченко.

Максим і Дарія Захарченки (обом по 22 роки) виходять усміхнені із зали реєстрації. Дівчина тримає рожеві троянди.

Максим родом із Мазінок, а Дарія – із села Мирне на Донеччині, яке розташоване в зоні АТО. Познайомилися рік тому. Проживають у Мазінках.

– Я учасник АТО, служив у Донецькій області. У Мирному ми й познайомилися, – каже Максим.

Молодята зазначають, що обрали 8 серпня для одруження, бо це красива дата. Але не вірять, що сімейне життя залежить від цифр. Святкування перенесли на потім.

– Нам зараз не до цього. Я на восьмому місяці вагітності. Очікуємо хлопчика, – пояснює Дарія.

Наступними реєструють шлюб 25-річний Артем Тенетко і його обраниця 24-річна Катерина, у дівоцтві Редько. Обоє родом із Золотоноші. Познайомилися на вечірці в друзів. Останні п’ять років живуть у Переяславі. Катя закінчила наш педуніверситет за спеціальністю початкова освіта. Наразі шукає роботу за спеціальністю. А Артем працює ветеринарним лікарем у ТОВ “Стейкагро”.

– Вирішили одружитися в цей день, бо красива дата, запам’ятовується. І якраз літо. А в магію цифр, якщо чесно, ми не дуже віримо, – зазначає Артем.

– Завтра в нас буде фотосесія у весільному вбранні. Хотіли сьогодні, але фотограф не зміг, – розповідає Катя. – А в суботу відзначимо весілля в ресторані в Золотоноші. Будемо святкувати в родинному колі. Романтичну подорож відкладемо на потім. Артему дали лише тиждень відпустки, якраз щоб відгуляти весілля. Можливо, взимку кудись поїдемо.

Пара подякувала працівникам відділу ДРАЦС за бездоганну роботу.

Юлія Строчинська (“Вісник Переяславщини”)

Додати коментар