Проведено обстеження котельні, яка експлуатується ТОВ «ВЕСТНОРД» на території заводу «Точмаш»

2 серпня представниками від  виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради: начальником управління економіки Наталією Устич, начальником відділу із питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Сергієм Мартиновим, інспектором ДАБК управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, земельних відносин та державно-архітектурно-будівельного контролю Олегом Більченком  було проведено обстеження  котельні, яка експлуатується ТОВ «ВЕСТНОРД» на території заводу «Точмаш».

У ході обстеження з’ясовано, що вищезгадане підприємство випускає жирні кислоти, олію соняшникову і соєву, макуху соняшникову, соєву та шрот соняшниковий.

Жирні кислоти є товаром промислового призначення і використувуються для подальшої переробки. Головним ринком для сертифікованих жирних кислот виробництва є тваринництво: введення жирних кислот або сумішей з їх доданням до раціону тварин дозволяє значно знизити собівартість кормів. Крім того, їх використовують у харчовій промисловості як безпосередній інгредієнт у рецептурах, а також у миловарінні та виробництві гліцерину та стеарину.

Під час обстеження не виявлено сторонніх запахів. Проте, підготовлено лист до Бориспільського міжрайонного відділу лабораторних досліджень ДУ Київський обласний центр МОЗ України щодо проведення перевірки забруднення повітря.

До відома: офіційний сайт ТОВ «ВЕСТНОРД» – http://www.vestnord.com/

 

                                                                     Управління економіки міської ради

Додати коментар