На Київщині за результатами проведених перевірок до бюджету надійшло майже 30 млн. грн.

За перше півріччя 2018 року підрозділами аудиту Київської області проведено 308 документальних перевірок, у тому числі 86 планових та 222 позапланові. перевірки.

За результатами проведених документальних перевірок донараховано узгоджених податкових зобов’язань в сумі 1,5 млрд. грн., в тому числі за актами звітного року – 83,7 млн. гривень.

Станом на 1 липня 2018 року 28,9 млн. грн. вже надійшли до бюджету грошовими коштами. Крім того, в ході документальних перевірок зменшено неправомірно задекларовані підприємствами збитки на суму 585,7 млн. грн., що дозволить у майбутніх періодах упередити несплату зазначених податків до бюджету, також, зменшено суму від’ємного значення різниці між податковими зобов’язаннями та податковим кредитом з ПДВ в розмірі 8,5 млн. гривень.

Крім того, за січень-червень 2018 року проведено 951 фактичну перевірку платників податків, які здійснюють діяльність у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, за результатами яких до порушників податкового законодавства застосовані штрафні санкцій на загальну суму 10,5 млн. грн., з яких 5 млн. грн. сплачено до бюджету.

ГУ ДФС у Київській області

Додати коментар