Перспективи маршруту «Україна-1187» міський голова обговорив із його ініціатором Миколою Богатирем

Як ми вже повідомляли, громадською ініціативою «Корінь нації», МГО «НОВА ХВИЛЯ» та партнерами здійснюється новий етап реалізації обласного патріотичного і туристичного проекту, який має низку унікальних просвітницьких маршрутів, центром яких є Переяславщина. Вчора, міський голова Тарас Костін, головний архітектор міста Анна Степаненко, організатори проекту, консультанти та представники окремих відділів міської ради ознайомилися з локаціями включеними до маршруту «Україна -1187» і обговорили перспективи їх розвитку, як туристичних об’єктів, а також розвитку прилеглої до них території. Також мова йшла про необхідність створення у місті муніципального історико-краєзнавчого музею.

Усі ідеї та поправки спеціалістів, які стосуються новоствореного маршруту, будуть взяті до уваги та опрацьовуватимуться ініціаторами проекту.

Даний маршрут допоможе розкрити туристичний потенціал пішохідного, авто-, вело- та річкового туризму нашого міста із новою потужністю і затримати у Переяславі туриста на кілька днів...” – переконаний активіст, ініціатор зустрічі Микола Богатир.

Додати коментар