Промайнула над Переяславом “Мамина весна” (Фоторепортаж)

22 червня у місті за ініціативи голови правління громадської організації «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» (м. Житомир) Олександра Іськова, при підтримці Переяслав-Хмельницької міської ради, РДА, небайдужих жителів міста і району відбувся благодійний соціально-культурний захід «Мамина весна» для воїнів АТО та їхніх матерів. У заході взяла участь заступник міського голови Валентина Губенко; мами загиблих в зоні АТО Романа Гриценка та Володимира Корнєва; учасники та переможці фестивалю-конкурсу “Мамина весна” та небайдужі жителі міста.

У рамках проекту у Свято-Воскресінській церкві (УПЦ, КП) було звершено молебень о. Іоаном (Бобітком); для молоді проведено спортивні змагання; гурт “Переяславський диксиленд”, Наталія Алєксандрова, Ольга Аніскіна, Олександр Джахая, Євгенія Кот, Богдана Тищенко, колективи “Вольтаж” та “Реверанс” порадували гостей Переяслава своєю творчістю, ті ж привезли свою концертну програму із соковитим українським гумором та запальними піснями. Справжнім подарунком для мам героїв та присутніх того дня на площі став виступ соліста-вокаліста Чернівецької обласної філармонії імені Дмитра Гнатюка, Заслуженого артиста України Василя Данилюка. Провели захід ведучі НЦК “Зустріч” Ольга Аніскіна та Едуард Нікітін. 

Вечір теплих слів подяки, щирих емоцій та гарних вражень пройшов на славу і, головне, залишив у серці добрі спогади та непідробну віру в те, що герої живі доти, доки про них пам’ятають…

Додати коментар