Відбулася зустріч міського голови із студентами та викладачами Університету Магдебург-Стендаль (Фоторепортаж)

13 червня у залі засідань будинку самоврядування відбулася зустріч німецької делегації з Університету Магдебург-Стендаль із міським головою Тарасом Костіним у рамках реалізації проекту «Засоби масової інформації та демократія», по співпраці між ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди» та Університетом Магдебург-Стендаль. У заході взяли участь заступник міського голови Валентини Губенко, керуюча справами міськвиконкому Валентина Гринець, головний спеціаліст відділу інформації та комп’ютерного забезпечення виконавчого комітету Олександр Стригун, директор міської телерадіокомпанії «Альта» Олег Ярмоленко, представники місцевих ЗМІ та представники структурних підрозділі виконкому та міської ради. Учасники делегації вивчали питання наповнення та функціонування офіційного сайту Переяслав-Хмельницької міської ради та виконавчого комітету та особливості діяльності ТРК «Альта».

Господарі та гості обмінялися пам’ятними подарунками і на знак дружби висадили нові кущі на алеї троянд, що знаходиться біля будинку самоврядування.

Також цього дня відбулись зустрічі та конструктивні дискусії з головою Переяслав-Хмельницької МГО «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» Анелією Ковальською та педагогічним колективом ДНЗ «Любавонька». 

Делегація перебуватиме в місті до 17 червня 2018 року.

Додати коментар