До уваги керівників підприємств міста Переяслава-Хмельницького!

Департамент економічного розвитку і торгівлі Київської облдержадміністрації інформує, що з 10 червня по 10 вересня 2017 року в м. Астана (Казахстан) відбудеться всесвітня виставка інноваційних технологій в сфері виробництва і збереження енергії  – ЕXPO 2017 «Енергія майбутнього».
    EXPO 2017 – це можливості для залучення світових технологій енергозбереження та нових розробок щодо використання існуючих альтернативних енергоджерел.
Дана виставка триватиме 3 місяці. У ній планується участь майже 100 країн світу і близько 10 міжнародних організацій. Очікується, що виставку зможуть відвідати понад 2 мільйони осіб.
Інноваційні технології в сфері виробництва і збереження енергії, які представлять вчені Казахстану, зроблять революцію в світі альтернативної енергетики, ставши сенсацією для світових ЗМІ.      Проекти автономного енергопостачання «моно-міст», для розробки яких залучено десятки кращих інженерів і фахівців – родзинка виставки. Устаткування для виробництва природного газу з ТПВ, сільськогосподарських відходів або вугілля, яке буде представлено на виставці, поки не має аналогів в світі. Органо-мінеральні добрива, глибока переробка вугілля, технології екструзійного будівництва, використання енергії вибуху, інноваційні теплообмінники, виробництво сквалена, брикетировочні комбайни, інноваційні технології переробки ТПВ, все це, далеко не повний список сегментів, представлених на виставці.
Контакти: Дирекція виставково-конгресової діяльності ТПП України; тел. (044) 568-57-53; електронна пошта: enb-expo@ucci.org.ua.

Додати коментар