Запрошуємо взяти участь у фотоконкурсі “Зелена енергія навколо вас”

Візьміть участь у Фотоконкурсі #EU4Energy у період між 4 та 11 червня включно, щоб отримати шанс виграти головний приз – відеодрон. Подивіться навколо на те, як природа дає зелену енергію: вітер, сонце, вода і біомаса – ось деякі з багатьох природних джерел енергії, які ми можемо використовувати в нашому повсякденному житті.

Дедлайн – 11 червня 2018 року.

Тема конкурсу “Зелена енергія навколо вас” – це запрошення відправити нам фотографію, яка показує ці джерела енергії, в місцях, де ви живете. Фотоконкурс проводиться в рамках комунікаційного проекту EU4Energy, що фінансується Європейською Комісією, і організовується в рамках Тижня сталого розвитку ЄС (4-8 червня)

Хто може брати участь?

До участі у конкурсі запрошуються громадяни віком від 18 років з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Республіці Молдова та Україні.

Як взяти участь?

Користувачі можуть брати участь в конкурсі, розміщуючи свої фотографії на Twitter, Instagram через свої особисті акаунти, розміщуючи разом з хештегом #EU4Energy; на Facebook, розмістивши безпосередньо на сторінці @euneighbourseast; і через веб-сайт, натиснувши кнопку “поділитися своєю історією”, та  відправивши одну або декілька своїх фотографій. Одна людина може подавати до 3 заявок.

Конкурс фотографій відкритий з півночі (CET) 4 червня до півночі (CET) 11 червня 2018 року для подачі фотографій. Фотографії, представлені до або після вказаних дат, не матимуть право на участь.

Які призи?

Переможцям буде присуджено до 30 призів (5 призів на країну) на основі онлайн- голосування та відбору журі. Головний приз –  відеодрон, буде вручений за найпопулярнішу фотографію.

Цей #EU4Energy Фотоконкурс – організовано EU4Energy комунікаційного проекту в рамках європейського тижня сталої енергетики, та фінансується Європейським Союзом.

Будь-які запитання щодо участі в конкурсі можна надіслати на електронну пошту –EU4Energy@ecorys.com.

Правила конкурсу

Джерело

Додати коментар