7-8 червня відбудеться семінар “Патріотичні екскурсії Київщини”

07-08 червня 2018 року Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Київської облдержадміністрації спільно з КЗ КОР «Київський обласний молодіжний центр» і громадською організацією «Патріотичні екскурсії України»  планує проведення семінару-навчання «Патріотичні екскурсії» на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди».

Метою проведення даного заходу є вдосконалення системи патріотичного виховання молоді, відзначення 100-річчя І Української Революції і поширення історико-краєзнавчого руху.

До участі у заході запрошуються представники з числа активної молоді, що цікавляться історико-пошуковою, краєзнавчою роботою, студентів історичних факультетів, науковців, працівників музеїв, вихованців та керівників клубів військово-патріотичного виховання, громадських організацій, які після навчання на семінарі опрацюють місцевий історичний матеріал та створять оновлену екскурсію по району (місту) (1-2 особи від міста / району).

Для участі у заході необхідно до 31 травня заповнити електронну анкету за посиланням https://goo.gl/forms/rxZcdFL7VN9B2NS92.

Про час та місце збору і реєстрації буде повідомлено додатково кожному учаснику після попереднього відбору.

Детальна інформація за тел. 098-958-36-30 – Топчій Наталія Іванівна.

Додати коментар