Колектив Музею Заповіту Т. Г. Шевченка привітали з Міжнародним днем музеїв

17 травня вся українська спільнота відзначає свято – День вишиванки. До Музею Заповіту в цей пам’ятний день завітали екскурсанти з м. Глобино Полтавської області. Щиро, дружньо вони привітали працівників музею з радісним торжеством – розмаїтими вишиттями, що є ознакою етнокультури українців. Свою прихильність гості висловили в подарованій листівці, скомпонованій власноруч. Це вітання й для всіх музейних працівників Заповідника, тож пропонуємо ознайомитися із текстом сердечного послання: «З вашим професійним святом вас хочемо привітати і побажати, щоб кожна ваша мрія заповітна реальністю стала, щоб був привід ще мріяти і мріяти. Хай серце ваше завжди від любові стискається в грудях. Нехай ваш життєвий шлях успіхом лише супроводжується. Хочемо побажати вам благополуччя, а в житті хай буде місце виконанню мріям. Нехай ваша робота буде вашим натхненням.

Завдяки Вашій самовідданій творчій праці дбайливо зберігається й примножується спадщина України, поєднується минуле, сьогодення й майбутнє, виховується почуття прекрасного, повага до народних традицій і любов до національного мистецтва. Бажаємо поповнень музейних зібрань, розширення наукових та професійних доробок, здоров’я й щастя і наснаги!

З повагою вдячні відвідувачі музею – учні Бабичівського НВК Глобинського району Полтавської області».

Колектив Музею Заповіту Т. Г. Шевченка також щиро вітає всіх колег-музейників із професійним святом та бажає Вам міцного здоров’я, щастя, добра і нових професійних та життєвих успіхів в ім’я утвердження високих ідеалів добра і краси. Твердо віримо, що самовіддана праця музейних працівників – вірних служителів часу і надалі вирізнятиметься високим професіоналізмом, подвижництвом, сприятиме примноженню нетлінних духовних надбань.

Завідувач НДВ «Музей Заповіту Т. Г. Шевченка» Кухарєва Н. М.

 

Додати коментар