“Нащадки Святослава” переможці міського етапу Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Сокіл» (Підсумки)

“Нащадки Святослава”

11-12 травня в урочищі Германський ліс свій козацький дух, силу, мужність, витривалість та кмітливість перевіряли 8 команд освітніх закладів Переяслава у Всеукраїнській військово-патріотичній грі «Сокіл» («Джура»).

Учні провели два чудові дні на лоні природи. Козаки та козачки показали свої вміння у конкурсах:

«Рятівник» – змагання з пожежно-прикладного мистецтва:
«Бойове розгортання з подачею ствола» (3 учасники, з них мінімум 1 дівчинка):
«Використання індивідуальних засобів захисту в надзвичайних ситуаціях» (хлопчик та дівчинка) (обов’язковий для участі, до загального заліку не входить):
«Кашовари» – конкурс на краще приготування страв в похідних умовах;
(обов’язковий для участі – входять до загального заліку)
«Відун» (тестові завдання) – конкурс на знання історії України, зокрема з історії Збройних Сил України, історії козацтва, рідного краю (команда).
«Знахар» – конкурс на знання надання першої долікарської допомоги (тестові завдання) та виконання практичних дій по наданню долікарської допомоги (2 учасники).
«Ватра» – конкурс творчо-мистецького представлення рою під загальним гаслом «Слава Героям». Тривалість виконання завдання – до 10 хв.
«Таборування» – конкурс таборів роїв. Проводиться протягом всіх днів гри.
«Візитівка рою» – конкурс на кращу рукописну газету (домашнє завдання).
«Добре діло» – конкурс звітів (домашнє завдання за умовами гри) під загальним гаслом про проведений духовно–патріотичний захід, етнографічне дійство, тощо на засадах лицарського служіння Батьківщині та ближньому.

Учасники гри змогли поспілкувалися один з одним, відпочити на свіжому повітрі, відчути справжній командний дух.

Учасники та переможці змагань нагороджені дипломами та цінними подарунками, які вручили начальник міського відділу освіти Петро Ярмоленко та директор ліцею-інтернату “Патріот” Василь Козій.

В загальнокомандному заліку перемогли в грі “Нащадки Святослава” ЗОШ І-ІІІ ст. №7, на другому місці – “Переяславські козаки” ЗОШ І-ІІІ ст. №2, третє вибороли учні гімназії “УКРОП”.

ЗАВАНТАЖИТИ Протоколи Джура Переяслав 11-12 травня 2018р.

 

Додати коментар