Шановні батьки !
Служба у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Переяслав – Хмельницької міської ради пропонує Вам ознайомитись з інформацією про надання оздоровчих послуг для дітей та підлітків в дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний».
В рамках реалізації проекту Європейського Союзу “Соціальна інтеграція та примирення внутрішньо переміщених сімей та дітей у Київській області” № 2014/355-448 було створено Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Зоряний».
Метою діяльності оздоровчого закладу є надання відпочинкових та оздоровчих послуг дітям різних соціально незахищених категорій, в тому числі дітям учасників антитерористичної операції, дітям з сімей переміщених з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції, дітям які проживають в районах, що безпосередньо межують з зазначеними територіями, а також дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей.
Під час відпочинку у ДЗОВ «Зоряний» надається комфортне проживання в капітально відремонтованих житлових кімнатах. Цілодобове гаряче водопостачання. П’ятиразове збалансоване харчування. Цікава різноманітна програма: видовищні концерти, запальні дискотеки, ігрові програми, та спортивні змагання. Також дітям надається можливість взяти участь в унікальних майстер класах з миловаріння, де купажу свічок, декорування, виготовлення виробів з мастики та виготовлення листівок.
Під час надання відпочинкових та оздоровчих послуг в навчальний період кваліфікованими педагогічними працівниками проводяться консультації з основних шкільних предметів за віком, а саме: Українська мова та література, англійська мова, історія України, математика (алгебра, геометрія), географія, правознавство, природничі науки (біологія, хімія , фізика).
Окрім вище зазначених послуг дітям можуть надаватися наступні лікувально реабілітаційні послуги: лікувальна фізкультура, загальний масаж, водні процедури (гідромасажі ванни, фітосодові ванни, ванни з морською сіллю тощо), фіто чай, інгаляції та кисневі коктейлі.
Вартість перебування одного ліжко/дня враховуючи зазначені послуги становить 377,70 гривень.
Контактний телефон:  5-86-23, 5-86-29