Студентка університету з Київщини стала чемпіонкою України серед юніорів та срібною призеркою Кубку України серед дорослих з гирьового спорту

З 19 по 22 квітня у м. Житомир проходив Кубок України серед дорослих та Чемпіонат України серед юніорів з гирьового спорту.

Студентка фінансово-гуманітарного факультету Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди  Оксана Панькевич також боролась за звання кращих.

У вагові категорії до 58 кг, студентка виконала 84 підйоми вагою гирі 24 кг та стала чемпіонкою України серед юніорів та срібною призеркою Кубку України серед дорослих.

– Для моєї підопічної ці змагання були дуже важливі, адже на підготовку були витрачено багато сил та часу. Виконати 84 підйоми за 8 хв для дівчини при власній вазі 58 кг – важко і навіть не кожен чоловік зможе. Я задоволений її роботою та результатом, який вона продемонструвала! – зазначає тренер Квіквініа Полміра Мірабович.

– В мене був тільки один суперник – це гиря, вагою 24 кг!сказала Оксана.

Також наголосимо, що Оксані не вистачило 4 підйоми для виконання нормативу Майстра спорту України, але вона не засмучується, так як буде можливість виправити помилки на Чемпіонаті Європи, в Угорщині, який відбудеться 10-13 травня.

Зараз студентка, під керівництвом Квіквініа Полміра Мірабовича готується до Чемпіонату Європи.

Щиро вітаємо Оксану Панькевич з перемогою та бажаємо подальших перемог як в особистому житті, так і на спортивній ниві!

Прес-служба фінансово-гуманітарного факультету

Додати коментар