Відбувся круглий стіл з нагоди Міжнародного дня інвалідів

29 листопада  2017 року з нагоди відзначення Міжнародного дня інвалідів та в рамках проведення Всеукраїнської декади зайнятості фахівці Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості провели засідання  Круглого столу  на тему: «Шляхи конструктивної взаємодії між сторонами соціального діалогу щодо психологічної, професійної та трудової реабілітації осіб з інвалідністю, учасників АТО,та учасників бойових дій».

Директор центру зайнятості Любов Красова зазначила, що реалізація прав людини у сфері праці та її соціального захисту є ознакою будь-якого демократичного суспільства, країни з соціально-орієнтованою економікою.  Реінтеграція та інтеграція цієї категорії громадян у суспільне життя багато в чому залежить від вирішення проблеми соціально-професійної реабілітації інвалідів, учасників АТО та учасників бойових дій їх працевлаштування та зайнятості. 

Засідання «Круглого столу» проходило у формі дискусії, де активно виступали запрошені  та соціальні партнери, представники громадських організацій регіону, очільники міста та району.

  Учасники «Круглого столу» відзначили актуальність обговорених питань та узгодили напрямки спільної діяльності. Незмінною залишається головна мета  – робити все можливе, щоб особи даної категорії могли знайти собі роботу, яка відповідає їх здібностям, нахилам та фізичним можливостям.

 

 

Додати коментар