Відбулись святкові заходи з нагоди Дня соціального працівника , в яких взяли участь представники Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області

В першу неділю листопада працівники соціальної сфери відзначають своє професійне свято. 3 листопада 2017 року в Будинку вчителя та Будинку культури відбулись святкові заходи з нагоди Дня соціального працівника, в яких взяли участь представники Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Київської області.

Подяки, подарунки та грошові премії від районної державної адміністрації та міської ради отримали начальник управління Василь Шмигановський, головний спеціаліст Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Олена Гріненко, начальник адміністративно – господарського відділу Тетяна Мовчан.

Сьогодні в управлінні працюють фахівці, які обрали своєю професією справу – служіння людям. Це непроста, але надзвичайно важлива для суспільства праця. Щоденну турботу, увагу, доброзичливість і професіоналізм відчувають люди, які звертаються за вирішенням своїх наболілих проблем  і питань.

Адміністрація управління, профспілковий комітет від щирого серця вітають всіх працівників управління з їх професійним святом, дякують за відданість своїй справі, почуття обов’язку, чуйність та людяність.

 

Додати коментар