В Переяславі-Хмельницькому працівники виконавчого комітету, під час тимчасового вимкнення електрики, провели прибирання закріплених територій (Фоторепортаж)

23 жовтня, у зв’язку з відключенням електрики в кварталі Переяслав-Хмельницької міської ради районним підрозділом ПАТ «Київобленерго» у зв’язку із розчисткою електролінії на вулиці Магдебугзького права,  працівниками  виконавчого комітету міської ради проведено осіннє прибирання закріплених територій – Меморіалу Слави та зони відпочинку біля річки Трубіж.

Під час заходу працівники органів виконавчої влади прибрали територію, прилеглу до пам’ятної стели, річкової зони, приведено у належний стан зелені насадження. Працюючи із запалом та гарним настроєм, працівники виконкому очистили від листя та сміття територію, прибрали повалені гілки та висохлий чагарник.

Великі кучі непотрібу незабаром вивезуть працівники Цеху “Благоустрій” КП ВУКГ.

Відключення електрики в адмінбудинку міської ради не призупинило роботу міського самоврядування – в кожному управлінні чи відділі працювали спеціалісти виконавчого комітету міської ради.

Додати коментар