Волонтера Переяславщини нагородив Президент державною відзнакою

13 жовтня 2017 року, напередодні державного свята Дня захисника України, голова Київської обласної державної адміністрації Олександр Горган та радник Міністра соціальної політики України Олексій Ліпіріді нагородили волонтерів Київської області відзнакам и Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції». Cеред нагороджених була і волонтер Переяславщини, голова Громадської організації “Серця Переяславщини” Інна Марченко, але в святкові дні вона перебувала в численний раз на передовій в зоні АТО (На Покрову волонтери ГО “Серця Переяславщини” передали гостинці від земляків військовим).

19 жовтня в Києві в приміщенні обласної державної адміністрації Інні Марченко була вручена відзнака Президента України “За гуманітарну участь в антитерористичній операції”.

– Цю нагороду ми заслужили всі разом – волонтери, всі жителі з міста Переяслава-Хмельницького та Переяслав-Хмельницького району. Адже, якби люди не відгукувалися, то і ми б нічого не зробили.

Сьогодні Інна Марченко разом з іншими волонтерами Переяславщини знову готують поїздку на передову. Знову дякуватимуть їм бійці, командири, волонтерські організації. А тут вдома вони дякують усім, хто підтримує їхню ініціативність та допомагають матеріально і, звичайно, морально. А ще Інна дякує своєму чоловікові, дітям, внукам які щоразу, коли вона відбуває на схід, хвилюються і моляться Господу за її благополучне повернення. Адже їде вона, як не як, а на війну.

Додати коментар