Відбулося засідання оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку дітей в місті Переяславі-Хмельницькому

5 жовтня відбулося засідання оперативного штабу з питань оздоровлення та відпочинку дітей міста Переяслава-Хмельницького. За даними головного управління статистики, у місті проживає 2856 дітей віком від 7 до 17 років включно. Станом на 1 жовтня 2017 року відпочинком та оздоровленням було охоплено 1523  дітей пільгових категорій. Відпочинок та оздоровлення дітей шкільного віку проводилися у пришкільних таборах  та інших профільних таборах, а саме  у пришкільних таборах міста  відпочило 990 дітей, у дитячих оздоровчих закладах 149 дітей, отримали санаторно – курортне  лікування 134 дитини, у наметових містечках перебувало 80 дітей, релігійні громади міста оздоровили 120 дітей. Протягом літнього періоду 2017 року працювало 8 таборів денного перебування на базі загальноосвітніх шкіл, було також закуплено путівки до дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Альбатрос» для 50 дітей пільгових категорій,80 обдарованих дитини – учнів ДЮСШ були направлені на відпочинок у наметові містечка за батьківські кошти та 149 дітей відпочивало у здравницях Київської та Одеської області. На проведення оздоровчої кампанії у місті використано 321 з місцевого бюджету та додатково залучених батьківських коштів –306 тис. грн. Заступник міського голови Губенко В.В. зауважила, що проведена значна робота і охоплено оздоровленням та відпочинком – 53,3% від загальної кількості дітей міста.

З інформаціями згідно порядку денного оперативного штабу доповіли – Петро Ярмоленко, начальник    відділу освіти  міської ради (Про підсумок організованого відпочинку дітей та підлітків в пришкільних таборах ЗОШ міста), Антоніна Бєлущенко, заступник головного лікаря по дитинству та пологодопомозі КЗ «Переяслав-Хмельницька ЦРЛ» (Про санаторне  оздоровлення дітей міста, які стоять на «Д»-обліку в ЦРЛ), Світлана Кучеренко, головний спеціаліст служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради (Про підсумки оздоровлення та відпочинку дітей та підлітків за 9 місяців 2017 року), Катерина Лой, начальник служби у справах дітей та сім’ї виконавчого комітету Переяслав-Хмельницької міської ради (Про виконання Програми відпочинку та оздоровлення дітей міста Переяслава-Хмельницького на 2015-2017 рр. та пропозиції до прийняття нової Програми).

Додати коментар