Працівники Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України приймали участь у святкових заходах, приурочених до Дня міста

15 – 16 вересня 2017 року працівники Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду України приймали участь у святкових заходах, приурочених до Дня міста, які проходили на центральній площі. Адже Переяслав цього року святкує ювілей – виповнюється 1110 років з часу першої літописної згадки про нього.

З нагоди свята міський голова нагородив  Почесною грамотою та цінним подарунком заступника начальника Переяслав – Хмельницького відділу обслуговування громадян Наталію Заболотню.

Цими вихідними День міста святкував також Яготин. Грамотою міського голови та цінним подарунком була нагороджена начальник відділу персоналу та організаційно – інформаційної роботи  Переяслав – Хмельницького об’єднаного управління Пенсійного фонду Тетяна Орел.

Було також проведено флешмоб – акцію на тему: « Зарплата в конверті – втрачена пенсія». Метою проведення акції є звернення громадськості на проблему легалізації заробітної плати та офіційного працевлаштування.

Додати коментар