Тріумфальний підсумок в акробатично-хореографічної студії «Фантазія» (Фото)

На фінальну доріжку підсумків роботи Переяславського будинку художньої творчості дітей, юнацтва та молоді ступила акробатично-хореографічна студія «Фантазія», керівник Тетяна Ковшун. Репертуар студії складається з надзвичайно цікавих сценічних номерів, які включають акробатичні елементи та трюки, що гармонійно поєднуються із танцювальною пластикою. Керівник колективу, Тетяна Іванівна, живе інтересами своїх вихованців, розвиває не тільки їх спеціальні акробатично-хореографічні навички та вміння, але навчає професійно і самовіддано ставитися до виступів на сцені та бути чуйними і чесними в повсякденному житті. Тому і славиться «Фантазія» високим рівнем виконавської майстерності, яскравим втіленням сценічних образів, взаємодопомогою в складних ситуаціях та спільною радістю успіхам кожного.
Відеооглядом клопіткої праці та яскравих успіхів, теплого спілкування та бурхливих святкувань, різнобарвних щасливих моментів, які проживали учасники «Фантазії» у 2020-2021 навчальному році, розпочалася святкова підсумкова зустріч акробатично-хореографічної студії.
Директор БХТДЮМ Ніна Товкун зазначила , що вихованці «Фантазії» взяли участь у 9 конкурсах, на яких журі високо оцінило творчі задуми педагога та виконавську майстерність гуртківців – це два Гран Прі, чотири І місць, два ІІ місць, чотири ІІІ місць. Ніна Іванівна вручила подяки усім переможцям та побажала продовжувати впевнений рух до вершин майстерності та успіху.
Веселощі, розваги та ігри подарувала вихованцям «Фантазії» завідуюча відділом організаційно-масової роботи БХТДЮМ Анна Наконечна.
Найкращим подарунком для творчої та вимогливої Тетяни Іванівни стало майстерне виконання трьох танцювальних композицій вихованцями молодшої, середньої та старшої груп.
Веселе чаювання із солодощами, обміном вражень, компліментів та пропозицій завершило святкування.
Вітаємо нашу неповторну «Фантазію» та її керівника Тетяну Ковшун із яскравим закінченням навчального року! Бажаємо феєричних вражень на відпочинку, успіхів в осягненні таємниць творчості, наполегливості у подоланні труднощів на шляху до вершин, хорошого настрою й приємних несподіваних сюрпризів! 
 
 
 

Додати коментар