Відбулася зустріч у клубі «Пам’ять серця», присвячена 26 річниці Незалежності України

17 серпня  в Будинку освіти відбулася зустріч у клубі «Пам’ять серця», присвячена  26 річниці Незалежності нашої держави.

Присутніх з головним святом нашої країни привітала заступник  міського голови  Валентина Губенко. У своєму виступі  вона також зупинилася на програмі проведення свята у місті, запросивши учасників зустрічі  на заплановані заходи.

На святковій зустрічі  Валентина Губенко виконала почесну місію: вручила Подяки міської ради найактивнішим волонтерам клубу «Пам’ять серця» студентам – філологам місцевого університету Леоніду Шелесту та Марії Лой.  Ці нагороди Леонід та Марія отримали під щирі оплески  учасників  зібрання.

Ведуча заходу Анелія Ковальська проінформувала членів клубу про вересневу зустріч з німецьким фотографом Луїджі Тоскано та його проект «Проти забуття».  Фотограф  у 2015 році зустрічався з членами клубу «Пам’ять серця», робив їхні фото, які і будуть представлені на виставці у нашому місті.

Зустріч у клубі «Пам’ять серця» відбулася в рамках реалізації гуманітарного проекту «Служба медико-соціальної допомоги на дому, організація зустрічей та дозвілля жертв націонал-соціалізму у Переяслав-Хмельницькому із залученням їхніх родичів та волонтерської молоді».

Даний проект спрямований на надання професійної медико-соціальної допомоги жертвам націонал-соціалізму за місцем проживання, підвищення їхнього соціального статусу та визнання життєвого  досвіду.

Додати коментар