Національна Гвардія України запрошує безробітних Київщини на службу за контрактом до Міжнародного навчального центру

18 серпня 2017 року у приміщенні Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості відбулася презентація  Міжнародного навчального центру Національної Гвардії України для безробітних та шукачів роботи.

Начальник відділення по роботі з особовим складом Міжнародного багатопрофільного центру підготовки підрозділів Національної Гвардії України – Младенов Володимир Володимирович зазначив, що триває набір претендентів на військову службу за контрактом громадян, які пройшли професійно-психологічний відбір і відповідають установленим вимогам проходження військової служби. Під час презентації ознайомив присутніх зі специфікою роботи, особливостями прийому на службу, перевагами, а також наголосив на важливості зазначеної служби, що полягає, в першу чергу, на відповідальності за охорону життя, прав, свобод і законних інтересів  громадян України.

Учасники заходу цікавились умовами праці та розміром грошового забезпечення, знаннями та навичками, які необхідні для служби у Національній Гвардії України, деталями прийому на службу. Також безробітні взяли активну участь у дискусії та мали можливість отримати індивідуальні консультації з питань, які їх цікавили.

У заході прийняло участь 40 пошукачів роботи.

Всіх охочих, яких зацікавила дана інформація запрошуємо до Переяслав-Хмельницького міськрайонного центру зайнятості за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка, 23, каб.№ 6, каб№ 14, телефони для довідок (04567)5-16-82, (04567)5-36-09

Додати коментар