Привітання до Дня пам’яток історії та культури України та Міжнародного дня пам’яток і визначних місць від місцевого самоврядування

Сердечно вітаю усіх працівників пам’яткоохоронної сфери з професійним святом – Днем пам’яток історії та культури України та Міжнародним днем пам’яток і визначних місць!

Здобутки України у царині охорони культурної спадщини є частиною загальнолюдських культурних надбань. Впевнений, що серед головних пріоритетів держави і надалі залишатимуться збереження, вивчення і популяризація шедеврів національної історико-культурної спадщини.

Ваша повсякденна праця, наукові та творчі здобутки у справі збереження національних святинь сприяють духовному піднесенню української нації, зростанню її самосвідомості, а це, в свою чергу, збільшує міжнародний авторитет нашої країни.

Переконаний, що і надалі Ваша невтомність, наполегливість та самовідданість слугуватимуть справі збереження та примноження національного культурного надбання України. Ми разом маємо зробити все, щоб зберегти пам’ятки історії та культури для майбутніх поколінь.

Зичу вам щастя, міцного здоров’я, благополуччя, нових досягнень у професійній діяльності та добробуту вашим сім’ям.

Міський голова                                                                                            Вячеслав САУЛКО

Додати коментар