Привітання органів міського самоврядування з нагоди Дня будівельника

Шановні працівники будівельної галузі! 

Шановні ветерани будівельної справи!

Щиро вітаємо вас із професійним святом – Днем будівельника. 

Всім відомий вислів: “будівництво – це локомотив економіки”. Якщо в місті розвивається будівництво – у нього є майбутнє, адже працюють всі галузі економіки, поповнюється місцевий бюджет, створюються робочі місця та умови для комфортного життя людей. 

На будівельників покладена відповідальна місія. Вони формують сучасний вигляд нашого міста та споруд, що нас оточують, а також, дають імпульс для розвитку всіх виробничих та невиробничих сфер міста. Переяслав-Хмельницький пишається спорудами зодчих минулого, які створили неповторну ауру нашого міста та зробили його відомим на весь світ. Це високий стандарт, до якого мають прагнути сучасні покоління будівельників. І ми бажаємо, щоб у місті розвивалися проектні організації та будівельні кампанії, які зможуть продемонструвати більш сучасні та креативні підходи, високу якість та стандарти в своїй роботі. Саме в інноваціях та професійному рості ми бачимо майбутнє будівельної галузі в Переяславі-Хмельницькому. 

У день професійного свята бажаємо всім миру, здоров’я, родинного щастя, благополуччя та успішних проектів на благо процвітання нашого міста й всієї країни.

Зі святом вас!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Тарас Костін

Додати коментар