Привітання органів міського самоврядування з нагоди Дня працівників ветеринарної медицини

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаємо з професійним святом – Днем працівників ветеринарної медицини. Обравши одну з найстародавніх і шанованих професій, ви вносите вагомий внесок у забезпечення ветеринарного благополуччя, безпеки громади міста і країни в цілому. У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини – віддані своїй професії, оберігають здоров’я населення, турбуються про довкілля і допомагають тваринам – братам нашим меншим.

Прийміть слова вдячності за вашу самовіддану працю, гуманізм, високий професіоналізм та компетентність. Серед вас є чимало спеціалістів, для яких робота – це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна клопітка праця над підвищенням фахової майстерності. Тож нехай розвивається ваша галузь, хай міцнішає її матеріальна база.

Нехай кожна мить життя радує вас своєю неповторністю. Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до вас сторицею! Вам всім, шановні ветеринари, бажаємо міцного здоров’я, життєвих гараздів, утвердження в професії, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

Переяслав-Хмельницька міська рада,
виконавчий комітет
Міський голова Тарас Костін

Додати коментар