Відбулось засідання депутатської комісії з вивчення питання розробки проектно-кошторисної документації з реконструкції мережі електропостачання в будинку, який розташований за адресою: вул. Богданова, 2

14 січня у залі засідань Переяславської міської ради відбулось засідання депутатської комісії з вивчення питання розробки проектно-кошторисної документації з реконструкції мережі електропостачання в будинку, який розташований за адресою: вул. Богданова, 2. Зустріч провела голова комісії, депутат міської ради, голова фракції ПП «Голос» Аліна Литвин.
У зустрічі взяли участь: перший заступник міського голови Анатолій Фесенко, секретар ради Лідія Оверчук, начальник КП «Управляюча компанія «Виробниче управління житлово-комунального господарства» Тетяна Сущук, члени депутатської комісії, представники структурних підрозділів виконкому та міської ради, жителі будинку.
Присутні ознайомились із правовстановлюючими документами на будинок, вимогами діючого законодавства України щодо реконструкції мережі електропостачання будинків, що перебувають у комунальній власності громад. Жителям будинку було запропоновано провести збори власників та співвласників помешкань щодо можливості створення об’єднання співвласників багатоквартирного будинку та можливостей вирішення питання розробки проектно-кошторисної документації з реконструкції мережі електропостачання.

Додати коментар