Відбулася інструктивно-координаційна зустріч освітян

30 листопада 2020 року, в онлайн-режимі (ZOOM), проведено інструктивно-координаційну зустріч заступників директорів з навчально-виховної роботи, методистів закладів дошкільної та позашкільної освіти міста. У нараді взяли участь головний спеціаліст відділу освіти Переяславської міської ради Ольга Левченко, директор Центру професійного розвитку педагогічних працівників Ірина Божко та консультанти. 

Під час проведення зустрічі розглянуто ряд планових питань.

Ольга Левченко висвітлила питання щодо підготовки заявок для замовлення документів про освіту випускникам 9 та 11 класів в ПЗ «Курс: «Школа» та на порталі ІСУО. Інформувала учасників заходу щодо підготовки та проведення пробного ЗНО – 2021 та ЗНО – 2021.

Ірина Божко акцентувала увагу на організації та проведенні фахових, творчих та інтелектуальних  конкурсів. Обговорювалося питання діяльності професійних спільнот для педагогів.

Світлана Каплюк, консультант Центру, ознайомила учасників онлайн-наради з графіком курсів підвищення кваліфікації педагогів у 2020/2021 навчальному році на базі КНЗ КОР «КОІПОПК».

Ніна Бутник зупинилась на питанні «Особливості проведення атестації педагогічних працівників у 2020/2021 навчальному році».

У ході зустрічі було представлено працівників «Центру професійного розвитку педагогічних працівників».

За підсумками заходу надано консультації та рекомендації.

 

Центр професійного

розвитку педагогічних працівників

Додати коментар