Міський голова Вячеслав Саулко відзначив працівників радіо, телебачення та зв’язку

У  далекому 1924 році 16 листопада в місті Харкові в ефірі прозвучала перша передача Українського радіо. Саме ця подія стала основоположною у встановленні професійного свята усіх працівників інформаційної галузі –  Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку.

Міський голова Вячеслав Саулко та керуюча справами виконкому Ольга Коломієць сьогодні, 16 листопада, у залі засідань міської ради привітали з професійним святом колектив ТРК “Альта” та колектив молодіжного проекту, який за останній час гучно заявив про себе в інфопросторі Переяславщини – інформаційно-культурний канал Переяслава «РroSLAV».

Звертаючись до присутніх, Вячеслав Володимирович зазначив: «Мені дуже приємно бути сьогодні разом з вами. Варто сказати, що для людей телебачення та зв’язок – це повсякденне життя кожного. Ви справді робите надзвичайну роботу. Розвиток засобів масової інформації – це один із основних критеріїв, який визначає рівень демократичності громадянського суспільства. Важливо, що ви небайдужі до життя жителів нашої громади, багатогранно висвітлюючи все те, що відбувається на всеукраїнському, обласному та міському рівнях. Зичу вам благополуччя, міцного здоров’я, здійснення усіх планів та великих творчих здобутків. І нехай у вас завжди будуть лише приємні новини!».

За вагомий внесок у розвиток інформаційної сфери, всебічне висвітлення політичного, економічного, культурного життя переяславської громади, активну громадську позицію та з нагоди професійного свята колективи “Альти” та “РroSLAV” відзначено Почесними грамотами та сувенірами.

 

Додати коментар