Управління соціального захисту інформує

28.02.2017 року на сесії міської ради прийнято Програму фінансування видатків із місцевого бюджету на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян на автобусних маршрутах міста Переяслава-Хмельницького, за надані пільги з послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг в місті Переяслав-Хмельницькому на 2017 рік.
На виконання цієї програми управлінням соціального захисту населення Переясла-Хмельницької міської ради замовлено та виготовлено талони на пільговий проїзд на автобусних маршрутах міста Переясла-Хмельницького для непрацюючих пенсіонерів, які отримують пенсію 1500 грн і меншу та для учасників АТО.   На кожного пенсіонера та учасника АТО буде видано по 8 талонів на 1 місяць, а саме на березень, квітень і травень.
Згідно рішення робочої групи, яка була створена згідно розпорядження міського голови для вирішення питань пільгового перевезення пільговиків, талони будуть видаватись в управлінні соціального захисту населення, в кабінеті  №5 за адресою вул. Шевченка,20, починаючи з 22 березня 2017 року. Талони будуть іменні з персональним номером.
Для отримання таланів потрібно пред’явити пенсійне посвідчення або посвідчення учасника бойових дій, учасника АТО. У зв’язку з затримкою виготовлення талонів, робочою групою прийняте рішення продовжити дію талонів за березень до кінця квітня місяця. Таким чином талони, які будуть отримані за березень будуть також діяти і у квітні місяці. Талони за травень будуть дійсним лиже  за травень. Залишки талонів за березень і квітень у травні будуть не дійсними.
Звертаємо увагу, що при посадці в автобус, водій, отримавши талон на пільговий проїзд, має право вимагати пенсійне посвідчення або посвідчення учасника бойових дій для звірки, чи дійсно талон належить його власнику.
По всіх питаннях просимо звертатись до управління соціального захисту по т. 5-56-77  або 5-18-11