Рішення виконкому “Про затвердження Правил приймання стічних вод підприємств у систему каналізації комунального підприємства Переяслав-Хмельницького виробничого управління комунального господарства”

Розглянувши звернення начальника Переяслав-Хмельницького ВУКГ від 16.11.2016 року № 577 з метою підвищення ефективності та надійності функціонування системи водовідведення в місті Переяславі-Хмельницькому, відповідно до Інструкції про встановлення та стягнення сплати за скид промислових та інших стічних вод у системи каналізації населених пунктів та Правил приймання стічних вод підприємств у комунальні та відомчі системи каналізації населених пунктів України, затверджених наказом Держбуду України від 19 лютого 2002 року № 37, Правил користування системами централізованого комунального водопостачання та водовідведення в населених пунктах України затверджених наказом Мінжитлокомунгоспу від 27 червня 2008 року № 190, Основних напрямків державної політики України у галузі охорони довкілля, використання природних ресурсів та забезпечення екологічної безпеки, затверджених Постановою Верховної Ради України від 05 березня 1998 року № 188/98-ВР, Водного кодексу України, Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про охорону навколишнього природного середовища», пп. 1 п. а ст. 30, ст. 40 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконавчий комітет Переяслав-Хмельницької міської ради

ВИРІШИВ:
1. Затвердити Правила приймання стічних вод підприємств у систему каналізації КП Переяслав-Хмельницького ВУКГ згідно з додатком.
2. Відділу інформації виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради висвітлити дане рішення на офіційному сайті Переяслав-Хмельницької міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Карнауха Г.М.
Міський голова Т.В. Костін