Тарифи на воду та водовідведення оновляться з 1 листопада

Шановні споживачі!

КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ доводить до вашого відома інформацію про зростання вартості послуг на централізоване водопостачання, водовідведення та очистку стоків з 01 листопада 2018 року.

Основними причинами зміни тарифів стало зростання цін на паливо-мастильні матеріали, електроенергію, запасні частини та зростання заробітної плати.

Враховуючи вплив кожного елемента витрат, КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ здійснило розрахунок нового тарифу на водопостачання та водовідведення.

На сьогоднішній день діючі тарифи на послуги водопостачання, водовідведення та очистку стоків, які надає КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ для мешканців м. Переяслава-Хмельницького не відшкодовують фактичні витрати, які необхідні для забезпечення стабільної роботи підприємства.

В останнє тариф на водопостачання, водовідведення та очистку стоків з переглядом усіх статей витрат, затверджувався 01.05.2016 року. З 01.06.2017 року був введений в дію тариф що коригувався частково  –  скориговані лише  витрати на електроенергію, заробітну плату та податки.

З 01 листопада 2018 року вартість послуг становитиме:

  • водопостачання для населення без повірки лічильників 10,45 грн. з ПДВ за 1 м3 (зростання на 23,7%);
  • водопостачання для населення з повіркою лічильників 11,03 грн. з ПДВ за 1 м3 (зростання на 23,2%);
  • водопостачання для бюджетних та госпрозрахункових організацій 10,45 грн. з ПДВ за 1 м3   (зростання на 5,8%);
  • водовідведення для всіх груп споживачів 23,63 грн. з ПДВ за 1 м3 (зростання на 25,4%);
  • очистка стоків – 16,60 грн. з ПДВ за 1 м3 (зростання на 41,9%).

Просимо всіх абонентів звернути увагу на розміри нових тарифів з метою уникнення непорозумінь при розрахунках за надані послуги в подальшому та з розумінням віднестися до вимушеного підвищення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Адміністрація КП Переяслав-Хмельницьке ВУКГ

Додати коментар