На Київщині військова частина Сухопутних військ ЗС України відзначила третю річницю від дня створення

В селі Дівички Переяслав-Хмельницького району військова частина А3085 Сухопутних військ ЗС України відзначила 3-тю річницю від дня створення.
Напередодні в клубі військової частини пройшли урочисті збори особового складу частини присвячені 3-ій річниці від дня створення. Був зачитаний святковий наказ, вручені грамоти, заохочувальні відзнаки та цінні подарунки кращим військовослужбовцям від Начальника Генерального штабу ЗСУ, Командувача Сухопутних військ ЗСУ та Командувача ракетних військ і артилерії ЗСУ.
Особовий склад привітав командир військової частини полковник Олег Дорохов, голова Переяслав-Хмельницької райдержадміністрації Юрій Клименко, голова Переяслав-Хмельницької районної ради Петро Качкалда та міський голова Переяслава-Хмельницького Тарас Костін, які теж не залишили військових без відзнак та подарунків.
П’яте травня для нашої частини є визначною подією. День, коли в наметовому містечку поблизу смт. Дівички було віддано перший письмовий наказ командира частини.  Це відбулося рівно три роки назад, 5 травня 2015 року та означало, що військова частина сформована. Відтоді цей день став Днем створення частини, – зазначив під час урочистих зборів полковник Олег Дорохов.
З моменту створення військової частини, особовий склад гідно йде  тернистим шляхом воєнних доріг на Сході України. Багато військовослужбовців удостоєні державними та відомчими нагородами.
По закінченню офіційної частини відбувся святковий концерт за участі колективу учнів ліцею-інтернату «Патріот» та військовослужбовців.

Додати коментар