План дій сталого енергетичного розвитку та клімату спрямований на зменшення споживання енергоносіїв та зниження викидів СO2

20 квітня 2018 року в залі засідань  міської ради відбулося засідання робочої групи з розробки Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава – Хмельницького до 2030 року. Провів засідання перший заступник міського голови, голова робочої групи Карнаух Григорій Миколайович, в залі були присутні учасники робочої групи, представники структурних підрозділів міської ради, громадські активісти, депутати, керівник Переяслав – Хмельницького районного підрозділу ПрАТ “Київобленерго” та представник Переяслав – Хмельницької філії по експлуатації газового господарства ПАТ “Київоблгаз”.

На засіданні присутні ознайомились із розпорядженням щодо утворення робочої групи з розробки Плану дій сталого енергетичного розвитку та клімату міста Переяслава – Хмельницького до 2030 року. Крім того обговорювались питання збору даних для написання ПДСЕР (К).

За результатами засідання робочої групи було вирішено організувати збір пропозицій, які повинні бути включені до Плану до 2030 року до 8 травня 2018 року, та подати за підписом керівника до відділу економіки та зовнішніх зв’язків управління економіки виконкому міської ради, з метою подальшого включення до ПДСЕР (К).

Додати коментар