Співчуття родині Тетяни Максимівни Боголіб від органів міського самоврядування міста Переяслава-Хмельницького

4 січня на 58-му році життя раптово зупинилося серце Тетяни Максимівни Боголіб, декана фінансово-гуманітарного факультету Державного вищого навчального закладу «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», Заслуженого працівника освіти України, академіка Академії економічних наук України, академіка Академії вищої школи України, доктора економічних наук, професора кафедри фінансів, банківської справи та страхування. 
 Переяславці знали її як ділову, мудру,  інтелігентну жінку, керівника, вимогливого до себе та підлеглих.
Тетяна Максимівна народилася 18 вересня 1960 року на Чернігівщині. У 1984 році закінчила Чернігівський державний педагогічний інститут імені Тараса Шевченка і отримала кваліфікацію учителя історії.
У системі вищої школи пройшла шлях від викладача до завідувача кафедри, декана факультету.
З квітня 2003 року працювала деканом фінансово-гуманітарного факультету. Багато зусиль доклала для його розбудови і визнання на міжнародній арені. У 2005-2007 роках Боголіб Т.М. навчалася в докторантурі НДФІ при Міністерстві фінансів України і отримала вчене звання професора. У 2008 році була обрана академіком Академії економічних наук України, у 2009 році обрана академіком Академії вищої школи України.
Тетяна Максимівна Боголіб зробила вагомий внесок у розвиток фінансової науки України, у розбудову національної системи вищої освіти, підготовку і виховання нового покоління економістів, фінансистів, педагогів та наукових кадрів.
За великий вклад у розвиток фінансової науки, педагогічну діяльність Тетяна Максимівна Боголіб була нагороджена високими державними нагородами: Заслужений працівник освіти України, Орденом Княгині Ольги ІІІ ст., Орденом Рівноапостольного Андрія Первозваного Української Православної Церкви Київського патріархату; Знаками міністерства освіти і науки України: «Відмінник освіти України», «За наукові здобутки», «Петра Могили», Почесною Грамотою Міністерства освіти і науки України, Почесною Грамотою Київської обласної державної адміністрації та іншими.
Пам’ятатимуть Тетяну Максимівну як доброзичливу, уважну, порядну, творчу людину, керівника і педагога від Бога.

Міська рада, виконавчий комітет, депутатський корпус розділяють біль з приводу тяжкої і непоправної втрати та висловлюють щирі співчуття рідним і близьким Тетяни Максимівни.

Додати коментар