На Київщині відбулося святкування до дня Святого Миколая «Благословенні Миколаєм» (Фоторепортаж)

Святково, з дитячим гомоном та привітаннями в Національному історико-етнографічному заповіднику «Переяслав» відбувся обласний захід до дня Святого Миколая «Благословенні Миколаєм».
На території заповіднику дітей привітно зустрічали казкові герої, помічники Святого Миколая, які то танцем, то веселою грою піднімали настрій дітлахам та не давали морозцеві щипати за щічки.
На базарній площі були розміщені різні локації від релігійних спільнот та національних меншин, до яких дітлахів по-черзі заохочували аніматори. Також, працювала резиденція Святого Миколая, де кожен із учасників заходу мав можливість написати листа з побажаннями нашим захисникам, які знаходяться на Сході України та з власними побажаннями для себе та своїх родин.
Вся площа була переповнена веселим гомоном, дитячим сміхом, музикою та співом артистів… Багато гостей танцювали разом з аніматорами свята, а деякі учасники дійства мали можливість отримати від народних умільців майстер-класи з виготовлення різноманітних прикрас, якими потім прикрашали Дідуха. Загалом на площі було дуже весело та людно.
Привітати дітей зі святом завітали почесні гості – заступник голови-керівник апарату Київської облдержадміністрації В’ячеслав Кучер, начальник управління культури, національностей та релігій Київської обласної державної адміністрації Ігор Подолянець, голова Переяслав-Хмельницької РДА Андрій Пряхін та Переяслав-Хмельницький міський голова Тарас Костін.
Також з головної сцени до дітей звернувся і сам Святий Миколай. Щиро привітав всіх зі святом, та повідомив що цього дня на всіх чекають подарунки.
Всіх гостей заходу розважали різдвяними піснями та танцями.
Свято підготували та провели спеціалісти відділу культури та туризму Переяслав-Хмельницької міської ради та відділу туризму Переяслав-Хмельницької РДА.

Додати коментар