Відбулася перша сесія новообраної Переяславської міської ради Бориспільського району Київської області VIII скликання (Фото)

Сьогодні, 13 листопада, у залі засідань міської ради відбулася важлива подія для жителів переяславської громади.

Голова територіальної виборчої комісії Миколаєнко Ірина Геннадіївна відкрила першу сесію новообраної Переяславської міської ради Бориспільського району Київської області VIII скликання та оголосила офіційні результати місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

Кандидатуру Вячеслава Саулка на посаду міського голови підтримали  2540 (29,25%) виборців, які взяли участь у голосуванні.

Після прийняття Присяги посадової особи місцевого самоврядування, отримання посвідчення і нагрудного значка новообраний міський голова подякував усім виборцям, родині та своїй команді за підтримку, а голові та членам ТВК за кропітку роботу і закликав депутатів до плідної співпраці на користь Переяславської громади. Вячеслав Володимирович зазначив: «Сподіваюся, що… наша з вами спільна праця допоможе перебороти всі труднощі та виклики сьогодення. Адже лише згуртованою командою можна досягнути успіху, лише разом ми – велика сила, фундаментом якої є взаємоповага одне до одного. Вірю в єдність нашої громади, яка є й буде головною рушійною силою її розвитку. Я, у свою чергу, докладу максимум зусиль, щоб виправдати вашу довіру, щоб Переяславська об’єднана територіальна громада здійснила значний поступ уперед і стала зразковою на Київщині, а з часом – однією з найкращих в Україні!»

Із вітальним словом виступив колишній міський голова Тарас Костін. Він подякував усім за роботу та уже нинішнім колегам побажав «…виправдати кредит довіри, делегований нашими виборцями і у своїй діяльності керуватися інтересами громади, законами і власним сумлінням».

Ірина Геннадіївна зачитала постанову ТВК про реєстрацію обраних депутатів до Переяславської міської ради, що нині складається з 26-ти депутатів і в якій представлено 6 політичних партій. Присягу депутата зачитала новообраний депутат, Почесний громадянин міста Ірина Присіч. Потому Вячеслав Володимирович вручив посвідчення та нагрудні знаки новообраним депутатам.

Міський голова повідомив про утворення робочої групи з підготовки до другої сесії міської ради, яка запланована на вівторок, 17 листопада, на 10.00.

Список депутатів Переяславської міської ради VIII скликання

1 Анікієв Юрій Іванович Свобода
2 Башмак Володимир Васильович Слуга Народу
3 Бутович Олег Миколайович ОПЗЖ
4 Глазунов Євгеній Юрійович Європейська Солідарність
5 Дикий Олексій Степанович За Майбутнє
6 Іващенко Андрій Володимирович Голос
7 Костін Тарас Вікторович Європейська Солідарність
8 Кузьменко Сергій Васильович Слуга Народу
9 Литвин Аліна Михайлівна Голос
10 Марченко Віталій Михайлович ОПЗЖ
11 Навальна Марина Іванівна За Майбутнє
12 Оверчук Лідія Миколаївна Слуга Народу
13 Пасічник Олександр Дмитрович Європейська Солідарність
14 Пастернак Анатолій Миколайович Свобода
15 Поліч Яна Олександрівна ОПЗЖ
16 Порало Григорій Степанович Європейська Солідарність
17 Потапенко Руслана Михайлівна Європейська Солідарність
18 Присіч Ірина Юріївна Слуга Народу
19 Слюсар Ірина Володимирівна Європейська Солідарність
20 Томенко Любов Миколаївна Слуга Народу
21 Фесенко Анатолій Іванович Слуга Народу
22 Чеботарь Тетяна Вікторівна Голос
23 Шаменко Сергій Миколайович Свобода
24 Шимченко Людмила Анатоліївна За Майбутнє
25 Якуба Олександр Володимирович Слуга Народу
26 Ярема Григорій Олександрович

Європейська Солідарність

 

                                                                                                    

Додати коментар