Конкурс з визначення кращих закладів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування, бюджетних установ міста Переяслава

Із нагоди 1113-ї річниці від першої літописної згадки про Переяслав виконавчий комітет проводить конкурс з визначення кращих об’єктів ресторанного господарства, побутового обслуговування, бюджетних установ міста Переяслава у таких номінаціях: «Найкраща кав’ярня», «Найкраща перукарня», «Найкращий аптечний заклад», «Найкращий заклад мережевої торгівлі», «Найкраще промислове підприємство», «Кращий об’єкт благоустрою бюджетної установи на території міста Переяслава».

Умови і порядок проведення конкурсу передбачені відповідним Положенням, затвердженим розпорядженням міського голови від 03.07.2020 р. №154/07-10/12-20  «Про проведення конкурсів з відзначення кращих об’єктів торгівлі, ресторанного господарства, побутового обслуговування, бюджетних установ міста Переяслава» (оприлюднені у причіпному файлі).

Робоча група визначить переможця, з урахуванням результатів опитування серед широкого загалу людей, з допомогою використання можливостей ЗМІ, інтернет-ресурсів, анкетування тощо.

Зважаючи на це, з метою більш об’єктивного визначення переможця, звертаємося із проханням висловити свою думку про вищезазначені заклади у коментарях під оголошенням в соціальній мережі Facebook або надіслати на електронну адресу pereyaslav_torg@ukr.net.

Про-конкурс-по-об’єктах-торгівлі

Додати коментар