Учасники Першого Всеукраїнського музейного форуму провели науково-практичну конференцію та взяли участь в практикумах та майстер-класах (Фоторепортаж)

Сьогодні, четвертого липня, в місті Переяславі-Хмельницькому минув другий день Першого Всеукраїнського музейного форуму приурочений до 1110-річниці першої згадки в літописі міста Переяслава.

В першій половині дня учасники музейного форуму відвідали Музей кобзарства, Музей-діорама „Битва за Дніпро в районі Переяслава і створення Букринського плацдарму восени 1943 р.”, Меморіальний музей Г. Сковороди та Меморіальний музей академіка В. Г. Заболотного.

В другій половині дня в холі біля зали «Чумацький шлях» ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди» відбулося відкриття книжньої виставки музеїв та заповідників України. Після завершення презентації виставкових видань учасники форуму розділилися на чотири секційні групи в аудиторіях та в конференційних залах університету відбулися пленарні засідання . Цього дня відбулися практикуми та майстер-класи. Участь у всіх локаціях форуму взяла участь заступник міського голови, член оргкомітету форуму Валентина Губенко. Завершився насичений подіями для учасників форуму день – підведенням підсумків членами оргкомітету форуму на чолі з Гріффен Леонідом Олександровичем (доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України, президент Асоціації музеїв технічного профілю). Участь в засіданні взяли участь Валентина Губенко та керуюча справами виконавчого комітету міської ради Валентина Гринець.

Додати коментар