Увага!!! «ДНІПРО-РЕВУЧИЙ» відбудеться 8 серпня 2020 року!

УВАГА!!! «ДНІПРО-РЕВУЧИЙ» відбудеться 8 серпня 2020 року!

На активні прохання окремих учасників та співорганізаторів перенести дату запливу з 23 серпня на більш ранній час, оргкомітет вирішив відреагувати та прийняти позитивне рішення.

Важливий момент. На випадок форс-мажорних погодних обставин, просимо 9 серпня нічого не планувати. Немало учасників заходу відзначали особливо теплу атмосферу заходу і просили більше часу на спілкування один з одним, обмін враженнями. Тож, хай здійсняться ваші задуми – на другий день (9 серпня) ми ще й дамо можливість відпочити на байдарках та допоможемо пізнати визначні місця Переяславщини.

Разом з тим, просимо звернути увагу: кількість учасників запливу обмежена– не більше 50 чоловік. Не більше 8 чоловік від однієї організації/клубу. Кожен учасник має надати підтвердження спроможності пройти естафетну чи повну дистанцію. Для цього достатньо буде посилання на фінішний протокол будь-якого запливу раніше, дистанцією не менше 1500 м, або відеопідтвердження. Учасникам, які успішно проходили заявлену дистанцію в рамках «Дніпро Ревучий», цього робити не потрібно. Для всіх інших, ми спробуємо організувати заплив на коротку дистанцію. ВСЬОГО ЗАПЛИВІВ БУДЕ ТРИ. НА 250 м, 3500 м та 10 000 м. Для людей старше 55 років можуть бути окремі винятки, які розглядатимуться індивідуально.

Додати коментар