Комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот” із військово-спортивним профілем навчання запрошує на навчання!

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ “ПЕРЕЯСЛАВ-ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ-ІНТЕРНАТ “ПАТРІОТ” із військово-спортивним профілем навчання ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ!
Прийом заяв продовжено до 15.07.2020 року.
Вільні місця станом на 22.06.2020 року
8 клас – 2
9 клас – 18
10 клас – 9
Набір учнів проводиться відповідно до Статуту закладу https://drive.google.com/drive/folders/1OE3TGAQEe3_46T0__UXrT5FpwqunApLv?usp=sharing та Порядку вступу до ліцею-інтернату “Патріот” на 2020-2021н.р. Https://drive.google.com/file/d/17s4jTh58bwqPMMKyb5wp53cStQEyV2A0/view?usp=sharing, нормативних документів . Перевага при вступі надається дітям, які є жителями районів та міст Київської області.
На час карантину буде здійснюватись прийом заяв на вступ у електронному вигляді.
Заяву Ви можете заповнити за формою https://drive.google.com/file/d/1atX0WKgRxFZBrj4ife6mVWu2esEoqxZo/view?usp=sharing та надіслати на електронну адресу закладу liceumprxml2008@ukr.net
Цією заявою ви підтверджуєте намір на проходження вступних випробувань до ліцею за додатковою датою, яку буде повідомлено пізніше.
Надати електронну копію документа про освіту (табель, свідоцтво про закінчення 9-го класу) на електронну адресу закладу liceumprxml2008@ukr.net
ТИ, хочеш бути ПАТРІОТОМ, свідомим ГРОМАДЯНИНОМ, майбутнім ВІЙСЬКОВИМ, ТИ, мрієш про САМОСТІЙНІСТЬ і ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ. Все це ТИ отримаєш у нас і не тільки:
  • військово-спортивний профіль навчання; сучасні навчальні кабінети;
  • комфортні умови проживання ;
  • трьохразове харчування;
  • міцна матеріальна база для занять спортом;
  • можливість брати участь у наукових, творчих, спортивних, мистецьких конкурсах;
  • гнучка система заохочення ліцеїстів;
  • органзація дозвілля;
  • безкоштовні заняття у гуртках спортивного та естетичного спрямування.
Якщо, ТИ, ще не зробив свій вибір дослухайся до свого серця, адже ТИ – ПАТРІОТ, ТИ – УКРАЇНЕЦЬ. Ми чекаємо на тебе.

 

Додати коментар