Оголошено конкурс на проведення повного енергетичного аудиту та розробку енергетичного сертифікату Переяславської гімназії Переяславської міської ради

Оголошено конкурс на проведення

повного енергетичного аудиту та розробку енергетичного сертифікату

Переяславської гімназії Переяславської міської ради

 

      Переяславською міською радою особлива увага приділяється напрямку енергоефективності, енергозбереження та зменшення витрат на енергоносії.

       У зв`язку з цим, виконавчий комітет Переяславської міської ради оголошує конкурс на виконання робіт повного енергетичного аудиту та розробку енергетичного сертифікату Переяславської гімназії Переяславської міської ради (м. Переяслав, вул. Шевченко, 20). Конкурс буде організовано в рамках Механізму Підтримки послуг з енергоефективності для громадських будівель проекту «Енергоефективність у громадах ІІ», який реалізується компанією «DeutscheGesellschaftfürInternationaleZusammenarbeit (GIZ) GmbH» за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

       Для участі в конкурсі та підготовки цінової пропозиції учасникам конкурсу необхідно ознайомитись з Технічними вимогами та умовами конкурсу, що розміщені нижче у вкладенні.

документ №144_0_8-20 id91024

       Заявки приймаються на електронну пошту ph_kommayno@ukr.net (копія на n_ustich@ukr.net та PHGim@ukr.net) до 22 квітня 2020 року включно. Очікувана дата оголошення переможців 24 квітня 2020 року. Додаткова інформація про проведення конкурсу надається відділом комунального майна управління економіки виконавчого комітету Переяславської міської ради: (04567) 5-38-04.

Додати коментар