Планується проведення низки регіональних круглих столів «Заходи зміцнення довіри між органами влади та організаціями громадянського суспільства»

Із 9 по 19 вересня 2019 року в рамках проекту «Зміцнення спроможності Уряду України та організацій громадянського суспільства ефективно співпрацювати», що реалізується Координатором проектів ОБСЄ в Україні у партнерстві з Офісом Президента України та Міністерством молоді та спорту України, планується проведення низки регіональних круглих столів «Заходи зміцнення довіри між органами влади та організаціями громадянського суспільства».
Засідання проходитимуть:
19 вересня – у м. Києві, запрошуються представники Київської, Чернігівської, Черкаської, Донецької та Луганської областей.
До участі у засіданнях запрошуються працівники підрозділів місцевих державних адміністрацій, які відповідальні за взаємодію з громадянським суспільством, а також представники організацій громадянського суспільства (орієнтовна кількість учасників кожного із засідань – 70 осіб).
Для підтвердження участі в заході, а також отримання інформації щодо часу та місця проведення круглих столів необхідно заповнити електронну анкету учасника https://forms.gle/XRPbqGRU2UdvOjJZ7
Відшкодування витрат, пов’язаних із участю в заході (проїзд та харчування), здійснюватиметься організаторами заходу.
За більш детальною інформацією щодо організаційних питань проведення вказаних заходів звертайтесь до представника Координатора проектів ОБСЄ в Україні Анастасії Шовкопляс.
Контактний телефон: (067) 239 2794.

Додати коментар