Відбулася апаратна нарада

19 листопада міський голова Тарас Костін провів апаратну нараду за участю заступників, керівників установ та організацій міста, управлінь та відділів міськвиконкому, на якій привітав іменинників тижня, що минув, та підсумував події, які відбулися в Переяславі.

Тарас Вікторович розповів про свою участь у Раді регіонального розвитку під головування Президента України Петра Порошенка та окреслив основні напрямки по яких країна житиме наступні роки. Так,  Президент акцентував увагу на важливості утворення об’єднаних територіальних громад по всій Україні до проведення місцевих виборів у 2020 році. Глава держави зазначив – субсидії мають видавати всім, хто того потребує – максимально просто і швидко; також Глава держави наголосив на необхідність нової якості менеджменту на місцях; змін до Конституції України та консолідації всього суспільства. Особливий акцент ставився на формулі усвідомлення сучасної української ідентичності: «Армія, мова, віра».

Тарас Костін повідомив, що минулого тижня відбувся позачерговий виконком на якому було прийнято важливі для життєдіяльності міста рішення. Так, зокрема, члени виконкому підтримали рішення щодо побудови у місті  ще одного магазину «АТБ» (на розі вул. Покровської та Михайла Сікорського). Свій магазин у нашому місті має намір збудувати і «Епіцентр», що не лише додасть у місцеву казну додаткові надходження, але і забезпечить частину переяславців робочими місцями.

Заступник міського голови Валентина Губенко анонсувала проведення 21 листопада на 11.00 у залі засідань міської ради загальноміського заходу до Дня Гідності та Свободи; 24 листопада о 15.00 біля пам’ятного знаку – День пам’яті жертв Голодоморів; 27 листопада – заходу #Щедрий вівторок та ІІ туру конкурсу «Переяславська осінь Кобзаря».

Начальник управління економіки Наталія Устич повідомила про захід, який відбувся минулого тижня у нашому місті – День цілей сталого розвитку на Київщині.

Міський голова дав доручення:

Начальнику управління капітального будівництва та ЖКГ Олені Шосталь  пришвидшити роботи по оформленню земельних ділянок під парки у центральній частині міста та на Борисоглібській площі і про проведену роботу звітуватися.

Начальнику ВУКГ Віктору Коркачу кожного тижня моніторити ситуацію – на якій стадії знаходяться документи по оформленню компостної ями; виконувати програму регулювання чисельності безпритульних тварин шляхом стерилізації та спільно із ГО «У добрі руки» приступати до побудови сучасного притулку для безпритульних тварин.

Усіх керівників відділів, управлінь та структурних підрозділів міської ради Тарас Костін закликав проявляти ініціативу і розпочати роботу із залучення коштів, і міжнародних в тому числі, у якості грантів для розвитку міста.

По закінченні цієї апаратної наради Тарас Вікторович мав зустріч із керівниками комунальних служб міста та керівниками профільних структурних підрозділів міської ради.

Комунальники звітували за виконані роботи у сфері житлово-комунального господарства міста за минулий тиждень та детально обговорили основні завдання на поточний тиждень.

Підсумовуючи нараду міський голова дав ряд доручень комунальним службам міста та структурним підрозділам для виконання.

 

 

Додати коментар