У місті пройшов велопробіг заради здоров’я маленьких переяславських крихіток

Сьогодні у місті пройшов  благодійний велопробіг від міської ради Переяслава-Хмельницького до Тунелю бажань, що в селі Лецьки, який зайняв І місце у рейтингу серед собі подібних на Київщині.

До благодійної ініціативи Ірини Присіч  та її родини долучилося, станом на 11.00 – 70 осіб. Підтримали акцію міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко, лікар комунального некомерційного підприємства Переяслав-Хмельницької районної ради “Переяслав-Хмельницька центральна районна лікарня” Людмила Щербина, голова профспілки працівників освіти міста Анелія Ковальська та гість міста, який спеціально прибув зі… столиці для участі у благодійній місії.

Нагадаємо, що у дитяче відділення районної лікарні необхідно придбати ваги для немовлят до 20 кг. Цей прилад є незамінним при лікуванні таких крихіток, адже завдяки ним можна точно вираховувати вагу, корегувати харчування та визначити необхідну дозу ліків, адже кожен зайвий міліграм може призвести до негативних наслідків. Нашій лікарні таких апаратів потрібно мінімум 2: у дитяче відділення та приймальну.

А той, хто без особих трудношів подолає дистанцію даного велопробігу, автоматично отримає право бути учасником ще в одному не менш цікавому заході під назвою “Селфі-веломарафон”Україна-1187”, який відбудеться вже 8 вереся.

За словами однієї із організаторів велопробігу Ірини Остапенко зібраної суми вистачить на придбання вагів і уже наступного тижня їх буде закуплено та передано у зазначені відділення нашої лікарні.

 

Додати коментар