Дню Конституції України присвячується…

    27 червня в Будинку освіти  було знову святково. Того дня у клубі «Пам’ять серця» відбулася зустріч з нагоди Дня Конституції України. Привітала поважних людей зі святом  заступник міського голови Валентина Губенко. Дуже тепло сприймали учасники свята її вітання та побажання напередодні  свята. А головне побажання:  ще довго жити на прекрасній переяславській землі вона проголошувала під оплески усміхнених і щасливих ветеранів.

            До цієї зустрічі  учасники клубу (жертви нацизму, народжені в неволі та діти війни) готувалися заздалегідь, адже вони самі готували концертну програму. А талантів серед них дуже багато. Звучали пісні, вірші, гуморески. Гучні оплески звучали на адресу Алли Величко, Ніни Лазенко, Тетяни Журило, подружжя Василя та Галини Потупів.  Пригадались пісні їхньої юності, одночасно і веселі і сумні. Зал підспівував і аплодував.

           Зустріч  з нагоди Дня  Конституції України   відбулася  в рамках реалізації  проекту  Громадської організації «Міжнародний фонд «Взаєморозуміння і толерантність» «Служба медико-соціальної допомоги на дому, організація зустрічей та дозвілля  200 жертв націонал-соціалізму  у Здолбунові та Переяславі-Хмельницькому», який реалізується у місті Переяслав-Хмельницький. Проект фінансується Німецьким фондом «Пам’ять, відповідальність і майбутнє».

 

Додати коментар