У Переяславській школі демонстрували екологічні арт-інсталяції

Школярі Переясласької ЗОШ №3, долучилися до унікального проєкту «Творимо мистецтво у шкільному саду». Оригінальним способом учні вирішили привернути увагу громади до забруднення природи пластиком та іншим побутовим сміттям.Із зібраного у цій школі сміття (пластику, скла, металевих та алюмінієвих бляшанок, пластикових кришечок) створено 10 арт-інсталяцій та разом з командою громадського об’єднання «Місто-сад» це все розмістили на території шкільного саду.

Сьогодні у нашому освітньому закладі така знакова подія – відкриття виставки ” Ecotube вернісаж”. Раніше ми розповідали про те, що долучилися до такого проекту як “Творимо мистецтво у шкільному саду”, який реалізується за підтримки Українського культурного фонду та завдяки громадській організації “Місто-сад”. Тематика сьогоднішньої виставки – це екологія, екологічна культура, сортування сміття. Наша виставка та інсталяції, які на ній представлені, мають інформаційний характер. Сподіваємося, що наші роботи, створені учнівськими руками, вплинуть на екологічну культуру та свідомість містян”, – розповів про мету виставки директор Володимир Кондусь. 

На відкритті екологічної виставки побувала заступник міського голови Оксана Степаненко, яка поділилася своїми враженнями від побаченого: “Яке щастя, що є освітні заклади, які небайдужі до своїх учнів навіть під час літніх канікул! Вдячна за запрошення та невпинну енергійність директору та педагогічному колективу. І нехай наші діти будуть екологічно свідомими!” Авторами представлених робіт є учні та педагоги школи – Бабренок Наталія, Близнюк Мирослава, Гулієва Емілія, Друганяк Богдана, Дяченко Людмила, Карпенко Яна, Кондусь Володимир, Кондусь Софія, Кривошея Тетяна, Омельченко Вікторія, Хачатрян Арміне, Шевченко Альона та Шиян Євген. 

Додати коментар